Friday 13 September 2013

Larnaca, obiective turistice

Ghid de sfaturi practice: Larnaca, obiective turistice, cazare ...

O lista de sfaturi utile pentru cei care vor sa vada Larnaca, Cipru:

principalele obiective turistice din Larnaca, cazare ieftina, masa, etc. De

retinut !                                                                                     http://www.imperatortravel.ro/2013/04/ghid-de-sfaturi-practice-wizz-air-larnaca-obiective-turistice-cazare-restaurante-si-multe-alte-ponturi.html  
Vara este foarte, foarte cald. Temperaturile de circa 50 de grade Celsius sunt destul de comune, mai ales in interiorul insulei. Pe coasta, cum este si Larnaca, mai bate cate o briza, dar nu te astepta sa fie mult prea racoare. Incearca sa vizitezi insula primavara sau toamna. Am fost de doua ori in Cipru – intr-un inceput de iunie, de Rusalii, si era cald, dar nu criminal de cald, si in decembrie, cand cele 17 grade din termometre te faceau fericit, venind dintr-o Romanie acoperita de nea.
Aceeasi companie, Zinonas Buses, asigura transportul in comun in Larnaca, dar, daca ai treaba doar in centru poti, sa te deplasezi linistit pe jos. Daca ai de gand sa inchiriezi o masina sa vizitezi Ciprul, sa ai in vedere ca se conduce pe stanga, ca la englezi, si ca unele companii de inchiriere de masini nu iti vor permite sa traversezi granita, in Ciprul de Nord. Informeaza-te din timp!
Gyros e peste tot, dar pentru o cina mai in style cauta vreunul dintre restaurantele de pe plaja. Chiar daca nu stii prea multa engleza, ai sanse mari sa dai peste vreo ospatarita romanca. Iar mancarea e chiar buna.






No comments:

Post a Comment